• pyt3zh3iu5kqrjco_1512139157

  FEEL THE SOFTER SIDE OF LIFE

 • b9nwsnd9tmvolspi_1512139199

  FEEL THE SOFTER SIDE OF LIFE

 • nglwgikggu4w2gtf_1512139199

  FEEL THE SOFTER SIDE OF LIFE

SWEETEE TEXTILES

30 JAAR ERVARING IN ZACHTHEID

Snelheid troef met 6000 kussens per dag.

Een snelle service, een scherpe prijs en een oplossing op maat. Dat is de succesformule van Sweetee. Dankzij onze 30 jaar ervaring, een selectie van topleveranciers en hoogtechnologische productieapparatuur zijn wij goed voor maximaal 6000 kussens per dag. U slaapt dus op rozen. 

 

Private label? Sweetee produceert uw huismerk

Sweetee produceert kwalitatief hoogstaande kussenvullingen en hoofdkussens, dekbedden en zetelkussens. Naast onze eigen collectie, produceren wij met plezier uw private label. Zowel importeurs en groothandelaars als winkeluitbaters en meubelfabrikanten kloppen bij ons aan voor kussenvullingen en hoofdkussens, dekbedden en zetelkussens.

 

kussen_transportband

Een greep uit onze B2B-klanten

 • Retail Interieur- en decoratiewinkels, maar ook slaapwinkels en grootwarenhuizen vertrouwen op de zachtheid van Sweetee.
 • Groothandel Importeurs van slaap-, interieur- en decoratieartikelen en textieldistributeurs zweren bij Sweetee Textiles.
 • Industrie Fabrikanten van bedding en zitmeubels (zetelkussens, kussens poefs) kloppen aan bij Sweetee Textiles.
 • Webshops Webshops rekenen op Sweetee Textiles voor de kussenvullingen van trendy sierkussens.
 • Hotels Hotels rusten hun kamers uit met hoofdkussens en dekbedden van Sweetee Textiles.

 

Lees meer over Sweetee
sweetee_binnekussens_sfeer
SWEETEE

BELGISCH MARKTLEIDER IN BINNENKUSSENS

Sweetee is de Belgische nummer 1 in de productie van binnenkussens voor de professionele markt. Ofwel: vulkussens die de basis vormen voor sierkussens in alle maten en vormen. Wij maken het verschil met maatwerk en een persoonlijke aanpak. Speciale kussenformaten en -vormen zoals tochtrollen of een hartvorm, …? Private labels of bijzonder kleuren? Bij Sweetee zit u goed voor grote volumes kwalitatief hoogstaande vulkussens of binnenkussens op maat van uw klant.

 

Lees meer

SWEETEE

HOOFDKUSSENS OP MAAT MET TIJK IN KATOEN OF POLYESTER

Goed slapen begint bij het juiste hoofdkussen. Sweetee levert een waaier van hoofdkussens aan winkels en warenhuizen in België en de buurlanden. De vulling bestaat meestal voor 100% uit polyester: holle vezels of veerkrachtiger polyesterbolletjes. De tijk of het omhulsel bestaat uit katoen of polyester microvezel. Ontdek snel onze verschillende hoofdkussen-collecties en kies de beste uitvoering en formaat voor uw klanten.

 

Lees meer

sweetee_hoofdkussens_sfeer
sweetee_dekbedden_sfeer
SWEETEE

DEKBEDDEN OF DONSDEKENS

Sweetee staat voor warmte en zachtheid: in kussens en dekbedden en donsdekens! Reken dus op Sweetee voor een totaaloplossing voor uw klanten: synthetische dekbedden en donsdekens voor 1-persoons of 2-persoonsbedden. Bovendien blijft de vulling perfect zitten dankzij de stikking in vierkante pockets en zijn de randen mooi afgewerkt met een stijlvolle, witte bies.

 

Lees meer

sweetee_zetelkussens_sfeer
SWEETEE

ZETELKUSSENS OF RUGKUSSENS VOOR ZETELS

Sweetee produceert ook zetelkussens op maat van de meubelindustrie: fabrikanten en winkels. Omdat wij gebruik maken van polyestervulling gaat het in de praktijk enkel om de rugkussens. De vezels blijven mooi op hun plaats dankzij 2 of 3 vulkanalen – afhankelijk van de grootte van het kussen. 

 

Lees meer