SOFT NIGHTS, SWEET DREAMS

SWEETEE TEXTILES

Sweetee produceert hoofdkussens op maat

Een goede nachtrust start met het juiste hoofdkussen en dat is heel persoonlijk. Bovendien hangt de kwaliteit van uw hoofdkussen af van de tijk en de vulling (natuurlijk of synthetisch). Wij bieden uw klant een uitgebreid gamma aan hoofdkussens. De kussenhoezen of tijken bestaat uit 100% katoen of polyester microvezel, de vulling uit 100% holle polyestervezel of polyesterbolletjes. Het standaardformaat van onze hoofdkussens bedraagt 60 x 60 cm en 50 x 60 x 10 cm voor boxkussens. Maar ook andere formaten zijn mogelijk! Neem nu contact op en kies uw opties: bies of rits, gepersonaliseerd inlegvel, vacuum verpakt of in een draagtas, … Wij maken alle hoofdkussens in onze inhouse productie-eenheid in Brugge.

 

Tijk of kussenhoes in polyester microvezel of katoen

Synthetische of katoenen kussenhoezen? U kiest het materiaal, wij verwerken het tot kwalitatief hoogstaande hoofdkussens voor uw klanten.
Wij maken de droomkussens van uw klanten op maat. Maak nu een afspraak en creëer samen met ons de perfecte kussenvullingen.

 

Natuurlijke tijk in katoen

Katoen is 100% natuurlijk en is een uitstekende vochtregulator. Bovendien is katoen onderhoudsvriendelijk en kiest u uit verschillende kwaliteitsniveaus, rekening houdend met het aantal draden per inch (thread count) en de weeftechniek.

 

Standaard katoen

Voor onze standaard katoenen kussens gebruiken wij een weefkwaliteit van 78/68: per vierkante inch worden78 verticale draden en 68 horizontale draden geweven. Dat geeft een totale thread count (TC) van 146.
Voorbeeld: hoofkussen Loft, de klassieker in ons gamma dankzij de katoenen uitvoering en de interessante prijs.

 

Perkaal katoen

is gemaakt van dezelfde katoenen grondstof, maar heeft een thread count van minimum 220. De garens zijn dus dichter bij elkaar geweven en ook wat dunner. Daardoor voelt perkaal katoen steviger en knisperend, maar ook lekker zacht en koel.
Voorbeeld: onze hoofdkussens Metropolitan, Villa, Château en Palace hebben een kwaliteit van 133 x 95 en een thread count van 228.
Voorbeeld: ons donskussen Natural

 

Satijn katoen

is anders geweven: de kettingdraad loopt telkens onder vier inslagdraden door. Daardoor zijn de garens heel dicht op elkaar geweven. Door de glanzende vezels heeft de bovenkant bovendien een typisch glanzend effect, terwijl de onderkant eerder dof oogt.
Voorbeeld: ons hoofdkussen Mezzanine heeft een satijnen sloop.

 

 

 

Sweetee Hoofdkussens

Budgetvriendelijke tijk in polyester microvezel

Een kussenhoes in polyester microvezel voelt heel aangenaam en zacht aan, maar neemt minder goed vocht op dan katoen. Deze tijk is dus een goedkoop alternatief voor wie niet veel transpireert.

Voorbeeld: hoofdkussen Studio.

 

ONTDEK ONZE COLLECTIE HOOFDKUSSENS

Onderstaand vindt u onze standaardafmetingen, maar klop ook voor hoofdkussens op maat bij ons aan: kies uw gewenste afmetingen en gewicht.

STUDIO STUDIO
STUDIO

De Studio is een heerlijk zacht hoofdkussen van polyester microvezel. Het kussen is gevuld met 550 gram anti-allergische holle polyestervezel, voor een extra luchtig gevoel. Dankzij de rits vult u het kussen gemakkelijk bij indien nodig.

Tijk: Polyester microvezel
Vulling: 100% virgin PSF
Verpakking: Vacuüm

  Technische fiche

LOFT LOFT
LOFT

De Loft is een kwalitatief hoogstaand hoofdkussen met een 100% katoenen tijk . Katoen is een betere vochtregulator dan polyester en voelt daardoor koeler aan. Het is ook beter wasbaar. De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding maakt van dit kussen een echte klassieker.

Tijk: Katoen
Vulling: 100% virgin PSF
Verpakking: Clip/Close draagtas

  Technische fiche

METROPOLITAN METROPOLITAN
METROPOLITAN

De Metropolitan is een supercomfortabel hoofdkussen met een extra zachte perkaal katoenen tijk . Perkaal katoen voelt steviger en ‘knisperend’ aan, maar heeft tegelijk ook een zachte, koele touch door het ventilerende vermogen. De sloop is afgewerkt met een satijnen biesje en een korte ritssluiting, zodat u het kussen gemakkelijk bijvult indien nodig.

Tijk: Perkaal katoen
Vulling: 100% virgin PSF
Verpakking: Ritstas met bies

  Technische fiche

VILLA VILLA
VILLA

De Villa is gebaseerd op het Metropolitan hoofdkussen. De tijk is gelijk, maar de vulling is anders. Want de polyester bolvezel zorgt voor een betere ventilatie en het kussen behoudt langer zijn veerkracht. Daardoor behoort de Villa tot de top van de synthetische hoofdkussens.

Tijk: Perkaal katoen
Vulling: Polyester Ball Fiber
Verpakking: Non Woven draagtas

  Technische fiche

Château Château
Château

De Château is gebaseerd op het Metropolitan kussen, maar door het boxmodel (10 cm dik) is het nog beter geschikt voor zij- en rugslapers.

Tijk: Perkaal katoen
Vulling: 100% virgin PSF
Verpakking: Non Woven draagtas

  Technische fiche

PALACE PALACE
PALACE

De Palace is gebaseerd op het Villa hoofdkussen, maar door het boxmodel (10 cm dik) is het nog beter geschikt voor zij- en rugslapers.

Tijk: Perkaal katoen
Vulling: Polyester Ball Fiber
Verpakking: Non Woven draagtas

  Technische fiche

Mezzanine Mezzanine
Mezzanine

De Mezzanine is een hoofdkussen van topkwaliteit, in extra zacht en soepel satijn. Het dankt zijn luxueuze uitstraling aan de fijne damast weeftechniek, die het kussen ook uitstekend laat ademen. De sloop is afgewerkt met een wit satijnen biesje en voorzien van een lange ritssluiting,

Tijk: Satijn
Vulling: Polyester Ball Fiber
Verpakking: Non Woven draagtas

  Technische fiche

Natural Natural
Natural

Wie de voorkeur geeft aan dons zweert bij ons Natural kussen. De ongeëvenaarde zachtheid van dons doen u gegarandeerd snel wegdromen.

Tijk: Perkaal katoen
Vulling: 85/15 WDF
Verpakking: Non Woven draagtasje

  Technische fiche